Župne obavijesti za 21. nedjelju kroz godinu

– Od 01. rujna ( petak ) vraćamo se na jesenski raspored sv. Misa tako da će radnim danom sv. Mise biti u 7:00 i 19:00 sati, a nedjeljom u 8,9,10:30 i 19:00 sati.
– U petak je prvi petak. Za sve koji vrše pobožnost prvih petaka Sv. ispovjed počinje u 18:00 sati.
– U sljedeću nedjelju pozivamo dječiji zbor kao i ostalo djecu da dođu na sv. Misu u 9:00 sati.
– Hodčašće za Malu Gospu u Vepric je 7. 9. (četvrtak) svi koji bi htjeli ići neka se kroz ovaj tjedan prijave u župnom uredu.
– U mjesecu studenom planiramo hodočašće u Fatimu. O konkretnim podaticama ćemo vas izvijestiti kad nam ih dostavi putnička agencija.
– Naručili smo izradu novog Betlehema i figura za božićne jaslice. Tko želi može sudjelovati svojim prilogom. Svima od srca hvala.
– Ženidbeni navještaj:
Zaručnik Filip Samardžić i zaručnica Marina Novak ( naša župljanka ) od oca Dragutina Novak i Nađe Badovinac, rođ. 01.05.1987. kane sklopiti brak 01.09.2017 u župi Uznesenja BDM na Visu.

Mt 16, 13-20; Ti si Petar-Stijena. Tebi ću dati ključeve Kraljevstva nebeskoga.


A ja tebi kažem: Ti si Petar-Stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju i vrata paklena neće je nadvladati. Tebi ću dati ključeve kraljevstva nebeskoga, pa što god svežeš na zemlji, bit će svezano na nebesima; a što god odriješiš na zemlji, bit će odriješeno na nebesima.«

Please follow and like us:
error