Župne obavijesti za 22. nedjelju kroz godinu

– Od 01. rujna vratili smo se na jesenski raspored sv. Misa tako da će radnim danom sv. Mise biti u 7:00 i 19:00 sati, a nedjeljom u 8,9,10:30 i 19:00 sati.
– Hodočašće za Malu Gospu u Vepric je 7. 9. (četvrtak), polazak je s Pazarića u 14:00 sati, još uvijek imamo slobodnih mjesta. Oni koji bi htjeli ići neka se prijave u župni ured.
– U petak 8. rujna je bl. rođenja BDM – Male Gospe, kod nas su sv. Mise u 8:00 i 19:00 sati , a u Solinu su u 6:30, 7:00, 8:00, u 10:00 ( svečanu sv. Misu s procesijom predvodi nadb. mons M. Barišić ) i u 18:00 sati koju predvodi ( mons. J. Bogdan – vojni ordinarij ).
– U subotu pozivamo djecu u dječji zbor probe u 10:30 i ministrante u 11:00 h
– Sutra je početak nova školske godine, pa ćemo sljedeću nedjelju na sv. Misi u 9:00 sati zazvat Božji blagoslov i Duha Svetoga na sve učenike.
– U mjesecu studenom planiramo hodočašće u Fatimu. O konkretnim podanicama ćemo vas izvijestiti kad nam ih dostavi putnička agencija.
– Naručili smo izradu novog Betlehema i figura za božićne jaslice. Tko želi može sudjelovati svojim prilogom. Svima od srca hvala.
– Pošto je od podjele sakramenata prve Pričesti i Potvrde prošlo nešto manje od četiri mjeseca dosta roditelja još uvijek nisu uzeli slike i DVD, iste će moći preuzeti još samo ovaj tjedan …

Mt 16, 21-27; Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe.


“Tko hoće život svoj spasiti, izgubit će ga, a tko izgubi život svoj poradi mene, naći će ga. Tâ što će koristiti čovjeku ako sav svijet stekne, a životu svojemu naudi? Ili što će čovjek dati u zamjenu za život svoj? Doći će, doista, Sin Čovječji u slavi Oca svoga s anđelima svojim i tada će naplatiti svakomu po djelima njegovim.”

Please follow and like us:
error