Župne obavijesti za 7. nedjelju kroz godinu

– Župni vjeronauk je završen za ovu školsku godinu.
– Molimo roditelje prvopričesnika i krizmanika da u župnom uredu preuzmu slike i DVD.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (KKC1418.)
– Kako smo vam već najavljivali, naša nadbiskupija organizator je i domaćin trećeg Nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji 15. i 16. rujna 2018. u Solinu, na kojem se očekuje veći broj obitelji za koje je potrebno organizirati smještaj. Otac nadbiskup moli sve vas koji ste u mogućnosti osigurati smještaj za neke od ovih obitelji koje će doći iz daleka, da nam to prijavite u župni ured do kraja svibnja.
– U sljedeću nedjelju 27.05. u 20:00 sati održava se duhovna obnova za studente u studentskom kampusu na temu ”Krstite ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga”. Duhovnu obnovu predvodi dominikanac o. Jozo Ćirko.
– Od 21. do 23. svibnja duhovna je obnova u župi Kman, povodom svetkovine Marije – Pomoćnice kršćana, svaku večer od 18.00 sati. Obnovu predvodi fra Ivan Matić.
Iv 15, 26-27; 16, 12-15; Duh istine upućivat će vas u svu istinu.

Nedjelja Pedesetnice – Silazak Duha Svetoga. Homilija. Split – Gospa Fatimska (20. svibnja 2018.)

Posted by Ante Žderić on Sunday, May 20, 2018

Please follow and like us:
error