Župne obavijesti za 4. korizmenu nedjelju

– Župni vjeronauk se održava po rasporedu koji možete vidjeti OVDJE.
– Sutra u u velikoj kapeli Nadbiskupskog sjemeništa s početkom u 20:00 sati održat će se ” Molitveni susret za duhovna zvanja ” koji će predvoditi don J. Bulić.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (KKC1418.)
– Svaki petak i nedjelju prije večernje sv. Mise u 17:15 sati je pobožnost križnog puta.
– U subotu, 17. ožujka, hodočastimo svetom Križu na Čiovu, kako je to postao običaj u našoj župi. Za one koji će hodočastiti pješice polazak je ispred crkve u 7:30, a za one koji će ići autobusom polazak je sa pazarića u 16:00 sati.
Molimo sve vas koji ćete ići hodočašće da se upišete na listu koja je u sakristiji, kako bismo mogli pravovremeno organizirati prijevoz. Sv. Misa će biti nakon dolaska hodočasnika.
– Molimo vas da do 17. ožujka prijavite svoje bolesne i nemoćne za Uskrsnu ispovijed.
– Izdavačka kuća Verbum organizira od 17 do 27. ožujka ” Dane kršćanske kulture ”.– Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministranti i dječji zbor.
Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju. Ovaj poziv ne vrijedi samo za dječji zbor. Svi zainteresirani koji bi se priključili velikom mješovitom zboru mogu se javit č. Pavli.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.

Iv 3,14-21; Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu

Četvrta korizmena nedjelja. Evanđelje i homilija. (Rogotin – presv. Trojstvo, 11.ožujka 2018.)

Posted by Ante Žderić on Sunday, March 11, 2018

Please follow and like us:
error