Župne obavijesti za Cvjetnicu ?

· Danas je Nedjelja Muke Gospodnje – Cvjetnica. U 14h bit će izloženo Presveti Oltarski sakrament u Crkvi do večernje mise u 18h. Dođite, nađite vrijeme za osobnu molitvu s Isusom. Potičemo obitelji da zajedno dođu i ostanu u tišini i molitvi 15 minuta s Isusom.

· Župni vjeronauk nastavljamo iza Malog Uskrsa. Ovaj tjedan obići ću stare i nemoćne za sakrament svete ispovijedi i pričesti za Uskrs.

· U ponedjeljak, utorak i srijedu jutarnje su mise u 7:30 sati.

· Na Veliku srijedu župna je ispovijed u 19:30. Povedite djecu i dođite na ispovijed. Na raspologanju će bit 8 svećenika. Dođite točno u 19:30 budući da ćemo imati kratki ispit savjesti zajedno u crkvi, a potom pristupiti pojedinačnoj ispovijedi.

· Na Veliki četvrtak misa je Večere Gospodnje u 19 sati.

· Na Veliki petak obredi muke Gospodnje počinju također u 19 sati. Nakon toga bit će procesija s Presvetim oltarskim sakramentom. To je dan Isusove smrti. Zapovjedan je post i nemrs.

· Na Veliki petak u 15 h u vrijeme Isusove smrti na križu bit će pjevana krunica Božanskog milosrđa na Isusovom grobu ovdje u crkvi.

· Na Veliki petak, cijeli dan, ujutro od 8 navečer do 19 sati bit će otvorena crkva za molitvu na Isusovom grobu.

· Na Veliku subotu u 16:00 sati bit će blagoslov uskrsnih jela na igralištu.

· Na Veliku subotu misa je Vazmenog bdijenja u 22 sati. To je najsvetija noć za nas kršćane. Ponesite svijeće sa sobom koje ćemo upaliti s Uskrsne svijeće.

· Na Uskrs mise su u 8, 9 i 10:30 sati. Nema večernje svete mise.

· Čestitamo našim učenicima: Teodori Lovriću, Marku Lovriću, Mari Kušar i Tomislavu Lemi koji su ostvarili izvrsne rezultate na županijskom natjecanju iz vjeronauka – bili su prvi i idu na državno natjecanje koje će se održati u travnju na otoku Krku.

Please follow and like us:
error