Župne obavijesti za 1. korizmenu nedjelju

· Svete mise su po redovitom rasporedu. Pobožnost križnog puta je petkom i nedjeljom u 17:30.

· U četvrtak je euharistijsko klanjanje i sveta misa u 18 sati.

· Naš novi nadbiksup, mons. Zdenko Križić, ovu je korizmu posvetio pomoći našoj braći i sestrama u Svetoj Zemlji. Već dugi niz godina milostinja Velikog petka ide za tu nakanu, a budući da je situacija u Svetoj zemlji eskalirala nadbiskup poziva da se cijela korizma posveti molitvi i pomoći Svetoj zemlji. Upravo zato pozivamo Vas da se odazovete i vi kroz molitvu i financijsku pomoć za Svetu zemlju koja je izranjena raznim sukobima. Mi ćemo svaki četvrtak pred Presvetim moliti za našu braću i sestre u Svetoj Zemlji, a s istim ciljom postavljena je kutija ispred oltara – sve ono što se prikupi do Uskrsa u njoj uplatit ćemo za pomoć kršćanima u Svetoj Zemlji.

· Ovaj tjedan budući da su školski praznici i da dosta djece ide na sela i praznike neće biti ni župnog vjeronauka za sve uzraste.

· Rado najavljujemo korizmeno župno jednodnevno hodočašće u Međugorje. Ići ćemo u subotu, 09. ožujka. U Međugorju ćemo imati svetu misu, pobožnost križnog puta, popet ćemo se na brdo Marijinog ukazanja te ćemo imati slobodno vrijeme za ručak. Cijena hodočašća je 20eura za odrasle, 10eura za djecu, a za djecu do 7 godina je besplatno. Pozivamo naše obitelji da se prijave i da ovo bude župno i obiteljsko hodočašće. Nakana hodočašća je upravo za blagoslov naših obitelji! Prijave su u župnom uredu i u sakristiji.

Please follow and like us:
error