Župne obavijesti za 4. nedjelju došašća

· Sutra je Božić. Jutarnje mise se u 8, 9 i 10:30. Na Božić nema večernje svete mise.

· U utorak je sv. Stjepan prvomučenik. Svete mise su u 8 i 10 sati.

· U srijedu je sv. Ivan apostol. Jutarnja misa je u 8 sati.

· U četvrtak je večernja misa u 18 sati. Poslije nje bit će božićni koncert naših zborova. Potičemo vas da dođete u četvrtak na večernju misu i božićni koncert. Bit će to lijepa večer molitve, pjesme i slavljenja Boga. U petak i subotu također su večernje mise u 18h.

· Jučer je završio naš godišnji redovni blagoslov obitelji za božić. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su primili svećenika, molili se i darovali svoju župu. Naknadni blagoslov bit će u narednim danima. Ako ima obitelji koje smo preskočili nije bilo namjerno, molim Vas da se prijavite za naknadni blagoslov.

· U nedjelju, na staru godinu mise su po redovitom rasporedu u 8, 9, 10:30 te večernja sveta misa u 18h. Večernja sveta misa bit će misa zahvalnica – Te Deum za godinu koja je za nama.

· U ponedjeljak, 01. 01, crkva slavi sv. Mariju Bogorodicu. Sveta misa u ponedjeljak bit će u 10 sati.

· Još jednom Vas pozivamo na humanitarni koncert na Gripama 02.02. Na njemu će biti neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvatskoj te Dražen Zečić. Karte možete kupiti preko adriaticketa i u župnom uredu. Velik je to projekt za misiju u Africi i zato vas sve pozivamo da se odazovete i podržite!

Please follow and like us:
error