Župne obavijesti za 22. nedjelju kroz godinu

· Što se tiče župnog vjeronauka, još 2-3 tjedna ga neće biti, dok se ne završe radovi u crkvi. O upisima ćemo obavijesti na vrijeme.

· U četvrtak idemo na hodočašće za Malu Gospu u Vepric. Ići ćemo na Marijansku procesiju i večernju svetu misu. Polazak je u 15h popodne sa autobusne stanice u Bušićevoj kraj pazarića a povratak navečer. Još je dosta mjesta ostalo. Prijavite se danas iza svete mise. Zajedno hodimo Majci Mariji i donesimo joj svoje obitelji i molitve.

· U četvrtak zbog hodočašća umjesto večernje svete mise bit će jutarnja misa u 7h.

· Na Malu Gospu, u petak, bit će večernja sveta misa u 19sati.

· Od četvrtka počinje raditi i župni ured. Radno vrijeme bit će četvrtkom od 8 do 9 sati. Za sve upite uvijek se slobodno možete javiti i na župni telefon.

· Radovi u crkvi se privode kraju. Nadamo se kako će i klupe uskoro doći i tako završiti ovu obnovu naše crkve. Svima koji su pomogli, bilo financijski, čišćenjem crkve svaku subotu ili molitvom od srca hvala. Neka Gospodin svima uzvrati!

· Sljedeću nedjelju u 9h na dječjoj misi imat ćemo blagoslov osnovnoškolaca i prvašića. Pozivamo sve učenike od prvog do četvrtog razreda da ponesu i svoje školske torbe na tu misu na blagoslov.

Please follow and like us:
error