Župne obavijesti za 15. nedjelju kroz godinu

· Još uvijek traje uređenje naše crkve. Potrebno je bojanje cijele crkve, nova rasvjeta, klime, stolarija kao i nove klupe. Vjerujemo kako će nam nakon radova biti ugodnije slaviti Gospodina ovdje. Tko želi može prilogom u župni ured ili časnim sestrama financijski pomoći za ove radove. Svima od srca hvala.

· Svete mise preko tjedna su ujutro u 7 sati, nedjeljom u 8,9:30 i 20 sati.
Svete mise zbog radova preko tjedna slave se u vjeronaučnoj dvorani, a nedjeljom su mise u crkvi. Također zbog radova su oskudniji uvjeti ovdje u crkvi, i bez klima, al i tu žrtvu prikažimo Bogu za uslišanje naših molitava.

· U subotu je sveta Marija Magdalena. Crkva svete Mande nalazi se na teritoriju naše župe, 3 min pješke odavde, u Klovićevoj ulici. Crkvica je to iz 17. st, a njeni temelji su iz 10. st. Vanka, ispred crkvice, u subotu ćemo slaviti svetu misu u 19:30 sati. Taj dan neće biti jutarnje svete mise. Koristim prigodu zahvaliti obiteljima koje godinama za ovaj blagdan čiste okoliš oko crkve, kao i časnoj Klari koja čisti unutrašnjost crkvice. Pozivamo vas da zajedno svečano na otvorenom ispred crkve u subotu proslavimo svetu misu gdje su naši preci stoljećima uzdizali svoje molitve dragom Bogu.

· Ljetne su vrućine pripazimo na dostojanstveno odijevanje u crkvi.

Please follow and like us:
error