Župne obavijesti za 2. korizmenu nedjelju

· Svete mise su po redovitom rasporedu. Petkom i nedjeljom pola sata prije večernje mise u 17:30 je križni put. Vjeronauk je za 7/8 prvopričesnike i srednjoškolce po redovitom rasporedu.( RASPORED)

· U četvrtak od 17:30h do 18h je prilika za svetu ispovijed, u 18 sati sveta misa s euharistijskim klanjanjem.

· U subotu, 11. ožujka idemo na korizmeno hodočašće u Međugorje. Cijena je 10 eura za djecu, 16 za odrasle. Polazak je sa stanice kraj pekare Babić u 8 manje 15. Dođite na vrijeme nemojte kasniti. Po dolasku će biti slobodno vrijeme za ispovijed, a potom ćemo slaviti svetu misu u 11 sati u crkvi. Odmah iza mise bit će polazak na Križevac. Oni koji ne mogu ići na brdo ostat će u centru Međugorja. Na Križevcu ćemo moliti križni put. Ponesite neki sendvič da možete pojesti iza mise prije Križevca. Poslije penjanja bit će slobodno za ručati i kupovinu suvenira. Planirani povratak je oko 19 sati. Prelazimo granicu, provjerite osobne!

· Zbog hodočašća, ovu subotu će biti misa umjesto navečer ujutro u 7 sati. Također ujutro neće biti vjeronauka za 1-6 razred, kao ni ministranskog susreta.

· Potičemo Vas, osobito mlade da se prijavite za drugo naše hodočašće -pješice na Čiovo sv. Križu. Ići ćemo u subotu 25.ožujka. Za one koji ne mogu pješačiti bit će organiziran autobus popodne. Prijavite se.

· Naša nadbiskupija u svim župama organizirala je prikupljanje novčane pomoći za sve stradale u potresu u Turskoj i Siriji. Kroz čitavu korizmu ispred oltara bit će kutija za pomoć stradalima. Ono što skupimo na kraju korizme uplatit ćemo na račun Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije, a oni će ga proslijediti onima koji su u potrebi. Svima od srca hvala.

· Budući da je don Zvonimir Mijić postao župnik na Sućidru od danas će sa nama nedjeljom biti don Mijo Šurlin, ekonom naše nadbiskupije. Don Mijo dobro nam došli i hvala Vam na prisutnosti u našoj župnoj zajednici.

· Sljedeće nedjelje 12. ožujka imat ćemo sastanak našeg župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća. Sastanak će biti u 19:30 u našoj vjeronaučnoj dvorani. Molimo sve članove vijeća da potvrde svoj dolazak do petka. Hvala.

Please follow and like us:
error