Župne obavijesti za 32. nedjelju kroz godinu

• Odlukom oca nadbiskupa mons. Dražena Kutleše, a u dogovoru s don Antom i don Ivanom, don Ante Žderić razrješuje se službe župnog upravitelja naše župe. Don Ante odlazi na bolovanje, zbog zdrastvenih problema koje godinama ima. Došlo je vrijeme da malo odmori i posveti se svojemu zdravlju. Don Ante će pastoralno pomagati u župi Gospe od zdravlja u Podstrani. Odlukom oca nadbiskupa župu će preuzeti don Ivan Zovko koji se imenuje novim upraviteljem župe naše Gospe Fatimske.

• Don Ante je u ovoj župi bio upravitelj od 1. prosinca 2016. godine te će oproštajnu svetu misu u našoj župi imati sljedeće nedjelje, 13. studenoga, na župnoj misi u 10:30 sati. Pozivamo vas da dođete sljedeće nedjelje kako bi smo zajedno s njime proslavili oproštajnu svetu misu i zahvalili mu na službi ovih 6 godina. Također vas pozivamo da u subotu ujutro ispečete kolače i donesete u samostan tko može kako bi smo se i iza oproštajne mise u nedjelju zajedno podružili u našoj vjeronaučnoj dvorani s don Antom.

Došlo je do novog radnog vremena našeg župnog ureda. Župni ured raditi će ponedjeljkom od 16 do 17 sati te četvrtkom od 08 do 09 sati. Potvrde i ostale dokumente uvijek možete zatražiti putem emaila. Također u svako doba ako je hitan slučaj (bolesničko pomazanje ili sprovod) možete zovniti župnog upravitelja don Ivana na mobitel. Broj imate na oglasnim pločama i na našim stranicama.

• Što se tiče župnog vjeronauka u srijedu, učenici prvog srednje imaju svoj vjeronauk po redovitom rasporedu u 20 i 20. 45h. U utorak, jutarnja grupa krizmanika umjesto u 9 svoj vjeronauk imat će u 10 sati. Popodnevna grupa ostaje u 15h.

• Ovaj tjedan župni vjeronauk za sve osnovnoškolce je po redovitom rasporedu. Potičemo vas da upišete svoju djecu na župni vjeronauk ako još niste.

Please follow and like us:
error