Župne obavijesti za 23. nedjelju kroz godinu

– Svete mise su radnim danom u 7 i 19 sati. Nedjeljom 8, 9, 10:30 i 19 sati.
– U srijedu, 7. rujna, uočnica je blagdana Rođenja Blažene Djevice Marije- Male Gospe. Taj dan hodočastimo u Vepric. Prijavite se u sakristiju ili župni ured.
– U četvrtak je blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije- Male Gospa. Mise su u 7 i 19 sati. Iza večernje mise je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.
– U ponedjeljak 5. rujna počinje nova školska- nastavna godina. Stoga pozivamo djecu na misu zaziva Duha Svetog u nedjelju u 9 sati.
– Proba dječjeg zbora je u subotu u 10:30 sati.
– Upis na župni vjeronauk ćemo objaviti sljedeće nedjelje.
– Naša župa organizira hodočašće na Susret hrvatske katoličke mladeži od 14 do 30 godina u Bjelovaru 17. rujna. Pozivamo srednjoškolce, studente i radničku mladež da se prijave u sakristiju ili župni ured s podacima i brojem telefona. Više informacija o svemu ćemo objaviti naknadno.
– Kao i svake godine, i ove smo do početka rujna potrošili gotovo sva sredstva iz župnog proračuna, prikupljena tijekom godišnjeg blagoslova obitelji. To je jedini izvor prihoda župe. Zato vas teška srca molimo da prilogom u sakristiju ili župni ured pomognete župu, koliko možete. Znamo da ni vaša primanja nisu zavidna. Svima od srca hvala.

Please follow and like us:
error