Župne obavijesti za 4. nedjelju došašća ????

– Božićna ispovijed je u ponedjeljak, utorak i srijedu od 17 sati. Prilikom ispovjedi nužno je držati distancu i nositi maske.
– Zaključili smo godišnji blagoslov obitelji. Hvala svima koji su nas lijepo primili, s nama molili i darivali našu župu, te revno ispoštovali epidemiološke mjere.
One koje nismo zatekli kod kuće mogu se javiti za naknadni blagoslov obitelji.
– U četvrtak je badnji dan. Disciplina nemrsa je obavezna, post je po volji. Ujutro nema svete mise. Navečer je božićna misa bdjenja je u 20 sati , a za dječji uzrast u 18 sati.
– U petak je Božić- rođenje Kristovo. Mise su u 8, 10:30 i 18 sati.
– U subotu na sv. Stjepana mise su u 7 i 18 sati.
– molimo sve vas starije životne dobi i vas s kroničnim oboljenjma da u božićne dane bogoslužja pratite putem medija. Ne bi bilo mudro da riskirate svoje zdravlje i živote izlažući se riziku zaraze koronavirusom u bilo kojem zatvorenom javnom prostoru, pa i u našoj maloj crkvi. Razumijemo da je Božić teško doživjeti bez božićne mise u kojoj biste rado sudjelovali, ali okolnosti pandemije nalažu razbor i oprez. Svi ostali koji bi došli za Božić u crkvu, strogo se moraju pridržavati epidemioloških propisa. Hvala što razumijete i prihvaćate.

    Lk 1,26-38,
    Evo, začet ćeš i roditi sina.

Please follow and like us:
error