29.4.2020. – Dominikanska obitelj s krunicom u ruci

Na inicijativu učitelja dominikanskog reda Fr. Gerard Timoner O.P., u srijedu, 29. travnja 2020., u 21:00 sat okupimo se u našim zajednicama, kućama i stanovima kako bismo molili pet slavnih otajstva svete krunice, a potom će nas don Danko Kovačević provesti kroz prigodno kratko razmatranje..
Tako će se po cijelom svijetu svi dominikanci i njihovi prijatelji udružiti u molitvi krunice protiv ove pandemije te na taj način obilježiti proslavu blagdana svete Katarine Sijenske. Prijenos molitve krunice možete pratiti OVDJE .

    Molimo za oboljele; za zdravstvene djelatnike; za obitelji oboljelih; za one koji pate ekonomski, društveno i psihološki; za zaštitu i ozdravljenje. Nakon svake desetice molim vas da molite molitvu Naše Gospe od Krunice u Fatimi: “O, moj Isuse,…”

“Pozivam cijelu dominikansku obitelj – braću, monahinje, sestre, laike, svjetovne institute, svećenička bratstva i mlade – širom svijeta, na zajedničko moljenje krunice prema ovom planu, koji je pripremio fr. Lawrence Lew O.P., naš Generalni promicatelj svete krunice.”
Fr. Gerard Timoner O.P., učitelj Reda.

Please follow and like us:
error