Župne obavijesti za 1. nedjelju Došašća

– Od sutra započinjemo s misama zornicama, molitva časoslova i misa svako su jutro u 06.00 sati. Večernje su mise u 18.00 sati. U četvrtak je klanjanje pred POS iza večernje mise, na koje vas posebno potičemo.
– U subotu je svetkovina Bezgrešnog začeća BDM. U našoj su župi mise po redovitom rasporedu (06.00 i 18.00).
– U petak je prvi petak u mjesecu. Svećenici će obići stare i nemoćne tijekom prijepodneva, kako je običaj. Prigoda za ispovijed je prije jutarnje i večernje mise.
– Godišnji blagoslov obitelji započeli bismo 10. prosinca – u drugi ponedjeljak došašća, po rasporedu kako smo to običavali zadnjih godina. O svemu više sljedeće nedjelje.
– Prijavite svoje bolesnike i nemoćne za božićnu ispovijed!
– Daje vam se na znanje da Mirko Tandara, sin Nedjeljka i Danice rođ. Juginović, mladić iz naše župe, za svoju ženu misli uzeti Dajanu Ilić, kći Josipa i Karmele rođ. Pavlović, djevojku iz župe sv. Jakova Ap. u Mađugorju. Njihovo će vjenčanje biti 08. prosinca u Međugorju.
– Župni je vjeronauk redovito, po rasporedu, još ovaj tjedan, koji možete vidjeti OVDJE. Potičemo školsku djecu i mlade da se uključe u ministriranje. Susret je srijedom u 09.00 i 15.00 sati.
– Uveli smo vjeronauk za 1. i 2. razred osnovne škole. Susret je četvrtkom u 09.00 i 15.00.

Lk 21, 25-28.34-36; Približuje se vaše otkupljenje

Please follow and like us:
error