Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu

– Danas je Misijska nedjelja, kada naše molitve posebno upravljamo za naše misionare. Naši prilozi na misi idu za potrebe misija.
– Kroz ovaj tjedan naš je župni vikar don Danko odsutan zbog odlaska na hodočašće. Želimo mu sretan put i preporučujemo se u njegove molitve.
– Daje vam se na znanje da će bogoslov Jure Lovrinčević, mladić iz naše župe, primiti sveti red đakonata u konkatedrali sv. Petra u nedjelju 28. listopada na misi u 10:30. Budući da je konkatedrala blizu, pozivamo vas sve u nedjelju na misu ređenja. Zbog toga u nedjelju našoj župi neće biti župne mise u 10:30!
– Radnim danom mise su u 7.00 i 19.00. U četvrtak je klanjanje pred POS iza večernje mise, na koje vas posebno potičemo. Također vas potičemo na molitvu krunice, posebno kroz ovaj mjesec, a i inače kroz godinu.
– U četvrtak 25. listopada Dani su kruha, blagoslov plodova zemlje upriličen je u školi Blatine u 9:30 za djecu koja to žele
– Župni je vjeronauk redovito, po rasporedu koji možete vidjeti OVDJE. Upisa na vjeronauk više nema.
– Potičemo školsku djecu i mlade da se uključe u ministriranje. Susret je subotom u 10:30 sati u crkvi. Bude li nas dovoljno, uključili bismo se Ministrantsku malonogometnu ligu “Bl. Ivan Merz”
– Hvala svima koji su dali svoj prilog za potrebe župe. Vaše financijske pomoći smo uvijek potrebni. Bog vam nagradio!

Mk 10, 35-45; Sin Čovječji došao je da život svoj dade kao otkupninu za mnoge.

Please follow and like us:
error