Župne obavijesti za 27. nedjelju kroz godinu

– Radnim danom mise su u 7.00 i 19.00. U četvrtak je klanjanje pred POS iza večernje mise, na koje vas posebno potičemo.
Ovaj tjedan župnog vjeronauka u ponedjeljak nema jer je Dan neovisnosti, državni blagdan i neradni dan. Dakle, prvopričesnici ovaj tjedan nemaju vjeronauka. Svi ostali imaju vjeronauk redovito, po rasporedu.Upisa na vjeronauk više nema.
– Polazak na hodočašće u Zagreb je u subotu 13. listopada u 7.00 sati sa autobusnog stajališta kod pazarića u Bušićevoj ulici. Prije dolaska u Zagreb svraćamo u Krašić. Misa je u katedrali u Zagrebu u 16.00 sati, a izvedba oratorija o bl. Alojziju u 19.00 sati. Povratak u Split je u noćnim satima. Ostalo je još par mjesta u autobusu ako se još netko želi prijaviti.
– Hvala svima koji su dali svoj prilog za potrebe župe. Skupili smo oko 4500 kn. Tim novcem platili smo bojanje i uređenje župnog ureda i kuće. Vaše financijske pomoći smo uvijek potrebni. Bog vam nagradio!
– Napovijedi: daje vam se na znanje da Kristijan Frano Ćavar, sin Stjepana i Ankice Ćavar, mladić iz Krehinog Gradca u Hercegovini, za svoju ženu misli uzeti Mateju Bjažević, kći Ante i Željke rođ. rađa, djevojku nastanjenu u našoj župi. Njihovo će vjenčanje biti 20. 10. na Humcu.
– Dominik Pavić, sin Mate i Dragice rođ. Marijanović, mladić nastanjen u našoj župi, za svoju ženu misli uzeti Vlatku Babić, kći Željka i Frančeske rođ. Bartulić, djevojku iz župe Kamen u Splitu. Njihovo će vjenčanje biti 19. 10. na Kamenu u Splitu.
– Teo Ercegović, sin Anđelka i Dragane rođ. Medić, mladić nastanjen u Zagrebu, kršten u našoj župi, za svoju ženu misli uzeti Marinu Mićin, kći Zorana i Blanše rođ. Maćukat, nastanjenu u župi Vodice. Njihovo će vjenčanje biti 13. 10. u Vodicama.

Mk 10, 2-16; Što Bog združi, čovjek neka ne rastavlja!

Please follow and like us:
error