Župne obavijesti za 3. korizmenu nedjelju

– Župni vjeronauk se održava po rasporedu koji možete vidjeti OVDJE.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (KKC1418.)
– Svaki petak i nedjelju prije večernje sv. Mise u 17:15 sati je pobožnost križnog puta.
– U subotu, 10. ožujka, članovi Vijenca žive krunice, i svi župljani koji to žele, hodočaste u Šibenik. Polazak je s pazarića u 8.00 sati.
– Sljedeću nedjelju, 11. ožujka, naš Veliki zbor gostuje u župi presv. Trojstva u Rogotinu (Neretva), gdje pjeva misu i animira pobožnost križnog puta.
-Drugu subotu, 17. ožujka, hodočastimo svetom Križu na Čiovo, kako je to postao običaj u našoj župi. O svemu ćemo vas detaljnije obavijestiti sljedeće nedjelje.
– Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministranti i dječji zbor.
Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju. Ovaj poziv ne vrijedi samo za dječji zbor. Svi zainteresirani koji bi se priključili velikom mješovitom zboru mogu se javit č. Pavli.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.

Iv 2, 13-25; Razvalite ovaj hram i ja ću ga u tri dana podići.

Evanđelje i homilija. Treća korizmena nedjelja. Split – kapela bl. Ivana Merza (sveučilišni kampus) 04.ožujka 2018.

Posted by Ante Žderić on Sunday, March 4, 2018

Please follow and like us:
error