Župne obavijesti za 24. nedjelju kroz godinu

– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (Katekizam katoličke Crkve 1418.
– Do danas su roditelji prvopričesnika i krizmanika trebali ispuniti i dostaviti prijave za prvopričesnike (3. r. O.Š.) i krizmanike (2. r. S.Š.). Ako niste prijavili svoju djecu učinite to žurno jer vjeronauk počinje od sutra i to po sljedećem rasporedu:

ili na linku koji možete vidjeti ovdje
-Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministrantski zbor i dječji zbor. Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.
– Župno hodočašće koje organiziramo u Fatimu povodom 100. obljetnice Gospinih ukazanja bit će od 27. studenog (ponedjeljak) do 01. prosinca (petak). Polazi se zrakoplovom iz Splita i iznosi 5890,00 kn.

Mt 18, 21-35; Opraštaj, kažem ti, ne do sedam puta, nego do sadamdeset puta sedam!.


“Tada ga gospodar dozva i reče mu: ’Slugo opaki, sav sam ti onaj dug oprostio jer si me zamolio. Nije li trebalo da se i ti smiluješ svome drugu, kao što sam se i ja tebi smilovao?’ I gospodar ga, rasrđen, preda mučiteljima dok mu ne vrati svega duga. Tako će i Otac moj nebeski učiniti s vama ako svatko od srca ne oprosti svomu bratu.”

Please follow and like us:
error