Župne obavijesti za 23. nedjelju kroz godinu

-Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministrantski zbor i dječji zbor. Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.
– Molimo sve prvopričesnike (3. r. O.Š.) i krizmanike (2. r. S.Š.) da uzmu prijavnice na stoliću za tisak. Kroz ovaj tjedan popune i donesu u župni ured ili najkasnije iduće nedjelje nakon mise.
– Vjeronauk bi trebali započeti od idućeg tjedna.

– Iduću nedjelju 17. 9. u naš grad dolazi neraspadnuto tijelo sv. Leopolda Mandića. Tijelo dolazi u crkvu na Pojišanu. Program dočeka će početi pokorničkim bogoslužjem u 17:00 h, dolazak tijela je planiran u 18:00 h, nakon čega će biti svečana misa koji predvodi nadbiskup Marin. Cijelu noć će biti bdjenje i mogućnost pohoda relikvijama. U ponedjeljak u jutro je ispraćaj Relikvija prema Rijeci.
Nadbiskupovo pismo u povodu dolaska relikvija sv. Leopolda Bogdana Mandi…


Mt 18, 15-20; Ako te posluša, stekao si brata.

“Zaista, kažem vam, što god svežete na zemlji, bit će svezano na nebu; i što god odriješite na zemlji, bit će odriješeno na nebu.
Nadalje, kažem vam, ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što mu drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima.”

Please follow and like us:
error