Obavijesti za 7. vazmenu nedjelju

– U srijedu 31.05 župa Pohođenja BDM na Spinutu slavi blagdan svoje nebeske zaštitnice. Svečana sv. Misa je u 18:00 sati koju će predslaviti don Marinko Vidović
– Četvrtkom, poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (Katekizam katoličke Crkve 1418.)
– 2. lipnja je prvi petak posvećen Presvetom Srcu Isusovu, svi koji vrše pobožnost prvih petaka imaju priliku za ispovijed od 18:00 sati.
– 3. lipnja je prva subota te nastavljamo s pobožnošću prvih subota koju predvode članovi Vijenca žive krunice. Pobožnost počinje s molitvom krunice u 18:15 sati potom slijedi sv. Misa.
– 4. lipnja , nedjelja, je blagdan Duhova kada će se na svim sv. Misama vršit obnova vjenčanih zavjeta. Pozivamo supružnike neovisno o bračnom stažu na sudjelovanje.

Iv 17, 1-11a Oče, proslavi Sina svoga!

Ja za njih molim; ne molim za svijet, nego za one koje si mi dao jer su tvoji. I sve moje tvoje je, i tvoje moje, i ja se proslavih u njima. Ja više nisam u svijetu, no oni su u svijetu, a ja idem k tebi.«

Please follow and like us:
error