Župne obavijesti za 7. nedjelju kroz godinu

–Raspored vjeronauka za prvopričesnike i krizmanike možete pogledati ovdje.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (Katekizam katoličke Crkve 1418.)
– 25, veljače (subota) oranizira se sveta ispovijed za svu djecu od 4 do 8 razreda osnovne škole. Djeca će imati moućnost se ispovjediti ujutro od 9 sati i popodne od 17 sati.
-Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministrantski zbor i dječji zbor. Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.
– Slijedeću nedjelju, 26, veljače je susret s roditeljima prvopričesnika i krizmanika s župnikom i župnim vikarom poslije večernje sv. Mise.

“Ljubite neprijatelje, molite za one koji vas progone da budete sinovi svoga Oca koji je na nebesima, jer on daje da sunce njegovo izlazi nad zlima i dobrima i da kiša pada pravednicima i nepravednicima.”,Mt 5, 38-48


“Ljubite neprijatelje!”

Please follow and like us:
error