Župne obavijesti za nedjelju Krista Kralja

· Ovaj tjedan započinjemo s upisima misnih nakana za 2024. Upis će biti u utorak, srijedu i četvrtak ujutro između 8 i 9 sati. Jedna obitelj može zapisati najviše tri misne nakane. Molim Vas da to poštujete budući da ima puno obitelji u našoj župi. Ostale mise kao i uvijek možete upisati nevezano uz župne mise koje ćemo predati u Nadbiskupski ordinarijat.

· Ostalo je još nešto adventskih vijenaca na izlazu iz crkve. Tko želi može uzeti. Cijena je 30eura. Sav prilog ide za božićne pakete našim obiteljima u potrebi.

· Sljedeću nedjelju je prva nedjelja adventa. O blagoslovu obitelji reći ćemo sljedeću nedjelju. Ako ima obitelji koje nisu na popisu za blagoslov neka se slobodno jave iza mise.

· U četvrtak je euharistijsko klanjanje poslije večernje svete mise na koje vas posebno potičemo.

· U petak je prvi petak. Mise su ujutro u 7 i navečer u 18 sati. Prije svetih misa prilika je za svetu ispovijed.

· U subotu je prva subota u mjesecu. Animirana krunica Vijenca žive krunice bit će u 17 sati, a sveta misa u 18 sati.

· Radosno s vama dijelimo vijest je od danas s nama u župi i bogoslov treće godine splitske bogoslovije Zvonimir Frane Hajder. Zvonimir će ovdje biti u sklopu bogoslovskog praktikuma, vikendima subotom i nedjeljom. Zvonimire dragi dobrodošao i osjećaj se ugodno s nama ovdje. Molimo za Zvonimira i za sva duhovna zvanja.

· Naša župa organizator je Velikog humanitarnog koncert u dvorani Gripe 02. veljače 2024. To je humanitarni koncert za novu misiju u Ugandi koju gradi don Jakoslav Banić. Budući da je misija posvećena upravo Gospi Fatimskoj odlučili smo se kao župa Gospe Fatimske odazvati na pomoć toj misiji. Na koncertu će nastupiti sestre Palić, fra Marin Karačić, sestre Ramljak, Vanessa Mioč i. zbor Mihovil. Gost je Dražen Zečić. Ovim putem pozivamo sve koji su voljni pomoći kao redari, volonteri i ostalim talentima da se jave i stave na raspolaganju. Također, pozivamo vlasnike firmi i obrta na području župe i ostale da se ako su voljni biti donatori ovom velikom projektu da se jave za suradnju.

· Pozivamo sve vas da podržite ovu humanitarnu akciju. Tri su načina: kupovinom karata ako ste voljni ići na koncert, donacijom za Ugandu ako ste spriječeni ići na koncert i treći itekako potrebni molitvom za ovaj veliki projekt. Kao zajednica puno toga možemo učiniti. Darujmo svoj talent Bogu i odazovimo se na poziv na koji nas Krist i naša Gospa Fatimska pozivaju.

Please follow and like us:
error