Župne obavijesti za 32. nedjelju kroz godinu

· Svete mise su ovaj tjedan po redovitom rasporedu

· U četvrtak je euharistijsko klanjanje poslije večernje svete mise na koje vas posebno potičemo.

· Župni vjeronauk u ovom tjednu je redovito za sve uzraste, s napomenom kako osnovnoškolci u subotu ujutro umjesto redovnog vjeronauka imaju likovnu radionicu s početkom u 9h.

· Sljedeće nedjelje poslije svetih misa imat će te priliku kupiti ono što su naši kreativci izrađivali na likovnoj radionici. Bit će tu adventskih vijenca i ukrasa za bor. Sav prihod koji prikupimo od prodaje toga ići će za pakete hrane koje ćemo za božić pakirati i podijeliti potrebnim obiteljima u našoj župi.

· U subotu je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Mi ćemo svetu misu za domovinu imati u subotu u 18h. Potičemo sve koji mogu da dođu na misu da zajedno Bogu zahvalimo za domovinu i za sve naše branitelje.

· Imamo jednu ženidbenu napovijed. Sakrament svete ženidbe namjeravaju sklopiti Hrvoje Ćubić, sin Marijana i Gorane r. Perišić, mladić je iz naše župe s Anđelom Čuljak, kćeri Marinka i Mare r. Lonac, djevojka je iz Mokošice. Vjenčanje je 25.11. u katedrali u Dubrovniku. Ovu obitelj i sve mlade obitelji stavljamo u vaše molitve.

Please follow and like us:
error