Župne obavijesti z 3. vazmenu nedjelju

· U sljedeću nedjelju poslije svetih misa u 09 i 19 sati bit će sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika.

· U četvrtak u 19 sati je sveta misa s euharistijskim klanjanjem na koje vas posebno potičemo.

· Koristimo priliku zahvaliti ravnateljici škole gđi. Nives Ruščić, našim časnim sestrama, našim braniteljima i svim dobrim ljudima koji su pomogli da se podjela sakramenta svete krizme ovako svečano proslavi na otvorenom.

· U tjednu koji je pred nama bit će posebno svečano jer slavimo svetu Katarinu Sijensku, zaštitnicu Europe, ali i našeg samostana. Sveta Katarina je u subotu, 29. travnja. Za to ćemo se pripremati trodnevnicom u srijedu, četvrtak i petak u 19 sati koju će predvoditi don Ante Rako. U petak poslije mise bit će dječji koncert našeg zbora Biseri. Napominjem da u srijedu umjesto jutarnje svete mise će biti večernja u 19 sati.

· Na samu svetu Katarinu, u 19 sati svečano misno slavlje predvodit će pater Hrvoje Mravak. Odazovite se na ovu svetkovinu koja je našoj župi jako važna i draga i zajedno molimo Katarinin zagovor.

· Također, radosno najavljujemo veliki koncert duhovne glazbe na našem školskom igralištu 12. svibnja uoči naše Gospe Fatimske. Na koncertu će nastupiti fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i Vis Chorus Angelicus. Bit će to večer molitve i pjesme. Molitvu će predvoditi fra Ante Bešlić. Koncert je humanitarnog karaktera te sve što se skupi od prodaje ulaznica i donacija će ići za misije u Ugandi. Karte možete nabaviti svaki dan poslije mise u župnom uredu. Preporučena donacija je 5E.

Please follow and like us:
error