Župne obavijesti za 5. korizmenu nedjelju

· Svete mise su od ponedjeljka do srijede ujutro u 7, a od četvrtka do nedjelje u 19 sati. Petkom i nedjeljom je u 18:30 križni put

· Ovaj tjedan župni vjeronauk je po redovitom rasporedu. RASPORED

· U četvrtak je sveta misa s euharistijskim klanjanjem.

· U sljedeću subotu 01. travnja će biti ispovijed za djecu ujutro u 10.30 sati. Molim Vas da potaknete svu svoju djecu, od četvrtog osnovne do drugog srednje da dođu, dok velika župna uskrsna ispovijed za naše župljane će biti u 19:30 sati. Na raspolaganju će biti 8-9 svećenika tako da će to ići brzo. Dođite i na taj najvažniji način se pripremimo za Uskrs.

· U subotu je i prva subota u mjesecu dan posvećen štovanju Prečistog Srca Marijinog. Animirana krunica Vijenca žive krunice je od 18 sati.

· U nedjelju je CVJETNICA. Blagoslov grančica bit će na početku svih svetih misa. Mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

· Također, u sljedeću nedjelju od 15 do 19 sati bit će izložen Presveti oltarski sakrament za osobnu molitvu.

· Ovaj tjedan ćemo obići bolesne i nemoćne. Imamo dosta starijih, po popisu od Božića, oko 60, tako da Vas molim za strpljenje. Prijavite u sakristiju ako niste sigurni jesu li vaši stariji na popisu.

· Naša nadbiskupija u svim župama organizirala je prikupljanje novčane pomoći za sve stradale u potresu u Turskoj i Siriji. Kroz čitavu korizmu ispred oltara bit će kutija za pomoć stradalima. Ono što skupimo na kraju korizme uplatit ćemo na račun Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije, a oni će ga proslijediti onima koji su u potrebi. Svima od srca hvala.

Please follow and like us:
error