Župne obavijesti za 4. korizmenu nedjelju

· Svete mise su od ponedjeljka do srijede ujutro u 7, a od četvrtka do nedjelje u 18 sati. Petak je u 17:30 križni put, a u nedjelju u 18:30 sati.

· Danas je proslava sv. Josipa, Zaručnika Blažene Djevice Marije. Svečano se sv. Josip slavi na Mertojaku.

· U četvrtak je u 17:30 sveta ispovijed. U 18 sati je sveta misa, a potom euharistijsko klanjanje na koje vas posebno potičemo.

· Ove subote, 25. ožujka 2023. idemo na župno hodočašće na Čiovo Svetomu križu. Ostalo je još malo mjesta. Potičemo osobito mlade da se prijave za ići pješice. Ide se ujutro poslije mise u 7 sati. Kod Svetog Križa misa je u 17 h. Za one koji ne mogu pješačiti bit će organiziran autobus u 16h s pazarića. Prijavite se.

· Budući da je župno hodočašće u subotu će iznimno umjesto večernje svete mise biti jutarnja sveta misa u 7 sati. U subotu je svetkovina Blagovijesti, stoga ćemo na Čiovu osobito moliti za sve naše obitelji po zagovoru Majke Marije, Gospe od blage vijesti.

· U nedjelju 26. ožujka prelazimo na ljetno računanje vremena, sat se pomiče sat s 2 na 3. Samim time od nedjelje dolazi do promjene vremena naše večernje mise. U sljedeću nedjelju stoga će misa biti u 19 sati, a križni put u 18:30 sati.

· Vjeronauk je ovaj tjedan za sve uzraste od 1 osnovne do 2 srednje po redovitom rasporedu.RASPORED

· Prošle nedjelje skupili smo 530 eura za pomoć našim braći i sestrama u Bosni i Hercegovini. Svima od srca hvala.

· Naša nadbiskupija u svim župama organizirala je prikupljanje novčane pomoći za sve stradale u potresu u Turskoj i Siriji. Kroz čitavu korizmu ispred oltara bit će kutija za pomoć stradalima. Ono što skupimo na kraju korizme uplatit ćemo na račun Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije, a oni će ga proslijediti onima koji su u potrebi. Svima od srca hvala.

Please follow and like us:
error