Župne obavijesti za 1. korizmenu nedjelju

· Svete mise su po redovitom rasporedu. Petkom i nedjeljom pola sata prije večernje mise u 17:30 je križni put.
· Ovaj tjedan vjeronauk je redovito za sve uzraste. Raspored možete vidjeti OVDJE.
· U četvrtak od 17:30h do 18h je prilika za svetu ispovijed, u 18 sati sveta misa s euharistijskim klanjanjem.
· U petak je prvi petak. Jutarnja misa je u 7 sati, njoj prethodi sveta ispovijed. Navečer od 17 sati bit će mogućnost za ispovijed, potom križni put i sveta misa.
· Križni put za mlade bit će u petak u 20:30 sati.
· U subotu je Prva subota u mjesecu. Animirana krunica Vijenca žive krunice je od 17 sati.
· Sljedeće nedjelje bit će roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika. Pozivamo ih na svetu misu u 9 ili 18 sati. Poslije svete mise bit će roditeljski.

Najavljujemo dva hodočašća u ovoj korizmi:
· Prvo je veliko župno korizmeno hodočašće u Međugorje. Išli bi za 10 dana, u subotu, 11. ožujka. Išli bi ujutro, a vratili se predvečer. Imat ćemo svetu misu u Međugorju i popeti se na Križevac. Nakana ovog hodočašća je za Marijinu zaštitu naših obitelji. Potičemo Vas da se prijavite u župni ured ili sakristiju. Cijena hodočašća je 16 eura za odrasle, a 10 eura za djecu.
· Drugo hodočašće je sv. Križu na otoku Čiovu. Ono će biti u subotu 25.ožujka. Ići ćemo pješice ujutro iza svete mise. Dolazak je popodne. Po dolasku imat ćemo ispovijed i svetu misu. Za one koji ne mogu pješačiti bit će organiziran autobus popodne. Prijavite se. Potaknite svoje mlade da hodočaste.

· Naša nadbiskupija u svim župama organizirala je prikupljanje novčane pomoći za sve stradale u potresu u Turskoj i Siriji. Kroz čitavu korizmu ispred oltara bit će kutija za pomoć stradalima. Ono što skupimo na kraju korizme uplatit ćemo na račun Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije, a oni će ga proslijediti onima koji su u potrebi. Svima od srca hvala.

· U tjednu koji je pred nama u susjednom franjevačkom samostanu slavit će se Antićevo. Središnju misu u subotu 04. ožujka u 19 sati predvodi monsinjor Roko Glasnović, biskup dubrovački. Plakat imate na izlazu iz crkve.

Please follow and like us:
error