Župne obavijesti za 2. vazmenu nedjelju

– U nedjelju na školskom igralištu u 11 sati biti će podjela skramenta sv. krizme. Krizmatelj je don Mladen Parlov. Ostale mise taj dan su u crkvi u 8, 9 i 19 sati.
– Susret krizmanika s ovogodišnjim krizmateljem don Mladenom Parlovom je u utorak u 20 sati u crkvi. Pozvani su krizmanici (obavezno), kao i roditelji i kumovi koji mogu doći.
– Ispovijed za krizmanike (i sve ostale) je u subotu u 17 sati.
– Sastanak za roditelje svih prvopričesnika će biti u srijedu u 20 sati u crkvi.
– U petak slavimo svetkovinu sv. Katarine Sijenske, zaštitnice našeg samostana i Europe. Za to ćemo se pripremati trodnevnicom u utorak, srijedu i četvrtak (molitva večernje u 18:30 sati, prilika za ispovijed, misa u 19 sati). Trodnevnicu predvodi dominikanac o. Karlo Alan Kevo.
– Mise na Katarininu svetkovinu su ujutro u 7 i svečana misa u 19 sati. Svečanu misu u petak u 19 sati predvodi don Tomislav Čubelić, župnik Srinjina, nekadašnji katedralni župnik i dekan.
– Naša župa organizira odlazak na koncert duhovne glazbe “Progledaj srcem” Zagreb, na stadionu Maksimir 4. lipnja. Noćili bismo u Zagrebu i obišli Krašić. Cijena hodočašća je 400 kn. Pozivamo sve mlade od prvog srednje na više, studente, radnu mladež i sve koji se osjećaju mladima da se što prije prijave u sakristiji ili župnom uredu kako bismo kupili karte za koncert onima koji ih nemaju. Prilikom prijave potrebno je ostaviti broj mobitela i akontaciju od 200 kn.
– Na Cvjetnicu i Kroz Veliki tjedan skupljali smo novčanu pomoć za Ukrajinu. Novac smo uplatili na račun Caritasa. Skupili smo 12. 100,00 kn. Svima hvala od srca!

Please follow and like us:
error