Župne obavijesti za 3. korizmenu nedjelju

– U četvrtak je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom iza večernje mise, na koje vas osobito potičemo.
– Petkom i nedjeljom kroz korizmu pobožnost je križnog puta prije večernje mise u 17:15 sati. Crkva nas potiče ovu korizmu moliti, postiti i činiti djela milosrđa za mir u Ukrajini.
– Župni vjeronauk je ovaj tjedan prema redovitom rasporedu koji možete vidjeti OVDJE.
– U petak je svetkovina Navještenja Gospodina- Blagovijest (devet mjeseci do Božića). Kod nas su mise u 7 i 18 sati.
– U subotu 26. ožujka naša župa hodočasti bl. Augustinu Kažotiću– hrvatskom i dominikanskom blaženiku- u njegovo svetište u Trogir u samostan sv. Dominika. Pored toga, obišli bismo katedralu i benediktinski samostan sv. Nikole. Polazak je s pazarića u Bušićevoj u 13:30, a povratak iz Trogira u 19 sati. Cijena hodočašća je 50 kn. Prijavite se čim prije, u sakristiji ili u župnom uredu kako bismo popunili i drugi autobus.
– Najavljujemo naše tradicionalno župno hodočašće sv. Križu na Čiovo, u subotu 2. travnja. Jedna grupa ide pješice iza jutarnje mise. Za one koji ne mogu pješačiti, autobus kreće poslijepodne sa stajališta u Bušićevoj u 16 sati. Cijena autobusnog prijevoza je 40 kn.
Prijaviti se možete u župnom uredu ili sakristiji.
– Crkva nas potiče pomoći izbjeglicama iz Ukrajine. Svi koji imaju mogući smještaj za njih, mogu se prijaviti u Crveni križ, u njihovu uredu u ulici R. Boškovića br 28, svaki dan od 8-16 sati.

    – Od sljedeće nedjelje prelazimo na ljetno računanje vremena stoga će večernja misa biti u 19 sati.
    Lk 13, 1-9,
    Ako se ne obratite, svi ćete slično propasti!

Please follow and like us:
error