Župne obavijesti za 26. nedjelju kroz godinu

– Radnim danom su svete mise u 7 i 19 sati, nedjeljom u 8, 9, 10:30 i 19 sati.
– Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom je iza večenje mise.
– U utorak pozivamo roditelje krizmanika (2.r.s.š.)na sastanak u crkvi u 20 sati. To je ujedno prijava za krizmu i dogovor oko vjeronauka. Sastanak je obavezan.
– U petak pozivamo roditelje prvopričesnika (3.r.o.š.) na sastanak u crkvi u 20 sati. To je ujedno prijava za prvu pričest i dogovor oko vjeronauka. Sastanak je obavezan.
– Odredbom o. Nadbiskupa krizmanici iz 2020. krizmu će primiti sljedeće godine. Za njih će župni vjeronauk biti u drugom polugodištu.
– Prijava za vjeronauk za predkrizmanike (1.r.s.š.) je u subotu u 9:30 sati.
– U petak je prvi petak u mjesecu. Prilika za ispovijed je prije jutarnje i večernje mise. Svećenik će stare i nemoćne obići tijekom prijepodneva.
3. listopada počinjemo s pobožnosti prvih subota molitvom krunice u 18 sati, iza sv. Mise bit će podjela otajstva za 2020/2021 molitvenu godinu.
Na stoliću kraj izlaza iz crkve su prijavnice koje molimo da ispune svi koji se žele uključiti u Vijenac žive krunice. Prijavnice će se skupiti prilokom dodjele otajstva. Svi ste dobrodošli postati članom ove molivene obitelji. Članom se postaje prihvaćanjem molitve jedne desetice dobivenog otajstva krunice.
– Sljedeću nedjelju iza večernje mise pozivamo sve crkvene čitače i one koji to žele postati.
– Zbog situacije s koronavirusom potičemo vas na dodatni oprez. Preporučujemo nošenje maski u crkvi, dezinfekciju ruku, distancu i pričest na ruku.

    Mt 21, 28-32,
    Predomisli se i ode. Carinici i bludnice pretekoše vas u kraljevstvo Božje.

Please follow and like us:
error