Župne obavijesti za 30. nedjelju kroz godinu

Budući da smo prešli na zimsko računanje vremena, večernje mise nedjeljom i radnim danom su u 18 sati.
– Četvrtkom iza večernje mise je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, na što vas posebno potičemo.
– Od danas do srijede u sveučilišnom kampusu je duhovna obnova koju predvodi fra Marijo Knezović, svaku večer od 18 sati. Pozvani ste svi, osobito mladi. Odazovite se nanagovore, mise propovijedi, ispovijedi, klanjanje pred Presvetim…
– U petak je svetkovina Svih svetih. MIse su u našoj župi u 8, 10 i 18 sati. Središnja misa i molitva za pokojne na gradskom groblju Lovrinac je u 14:30 sati a predvodi je o. Nadbiskup. Tko želi može u četvrtak obdržavati disciplinu posta ili nemrsa na čast svih svetih ili za duše svojih preminulih.
– U petak je prvi petak u mjesecu. Prilika za ispovijed je prije i tijekom svih misa. Svećenik će stare i nemoćne obići tijekom prijepodneva, kako je običaj.
– U subotu je Dušni dan- Spomen svih vjernih mrtvih. Mise za sve pokojne su u 8 i 18 sati.
– U subotu je prva subota u mjesecu, dan posebno posvećen štovanju Blažene Djevice Marije. Animirana krunica koju predvode članovi Vijenca žive krunice je od 17 sati, a zatim sveta misa.
– Naša je župa u financijskom minusu. Do sada smo potrošili sredstva prikupljena tijekom blagoslova obitelji proteklog došašća. Molimo vas za financijsku pomoć župi, koliko možete. Svoj prilog možete dostaviti u župni ured. Od srca hvala!

    Lk 18, 9-14, Carinik siđe opravdan kući svojoj, a ne farizej.

      Please follow and like us:
      error