Župne obavijesti za 5. korizmenu nedjelju

– Župni vjeronauk je po ustaljenom rasporedu koji možete vidjeti OVDJE.
– U srijedu 10. travnja u 20 sati susret je ovogodišnjih krizmanika s krizmateljem don Marinkom Vidovićem. Susret je obavezan, a na susret pozivamo i roditelje krizmanika.
– U četvrtak iza večernje mise je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentu. Na poseban način vas pozivamo da sudjelujete u poklonu svojem Gospodinu.
– Petkom i nedjeljom je pobožnost križnog puta u 18:15 sati na što vas potičemo, kao i na djela milosrđa tijekom korizme.
– U subotu 13. travnja idemo na hodočašće sv. Križu na Čiovo. Polazak hodočasnika pješice je iza jutarnje mise odavde ispred crkve, kako je i običaj. Ostali koji se prijave kreću autobusom sa stanice kod pazarića u Bušićevoj ulici u 16 sati ( cijena 20 kn po osobi). Misa u crkvi sv. Križa je u 17:15 sati. Prije toga je prilika za ispovijed i molitva krunice.
– Pozivamo vas da prijavite stare i bolesne za Uskrsnu ispovijed.
– Sljedeću nedjelju je Cvjetnica- nedjelja muke Gospodnje. Mise su po nedjeljnom rasporedu. U 10:15 sati okupit ćemo se na školskom igralištu na blagoslovu maslinovih grančica i u procesiji ući u crkvu.

Please follow and like us:
error