Župne obavijesti za 28. nedjelju kroz godinu

– Danas je Dvadeset osma nedjelja kroz godinu. Svete su mise u 8.00, 9.00, 10.30 i 19.00 sati.
– Sljedeća je nedjelja Misijska nedjelja, kada naše molitve posebno upravljamo za naše misionare. Kroz ovaj tjedan se možemo nečega i odreći, što nije nužno za život, i dati svoj prilog za potrebe misija.
– U subotu (20. listopada) naš nadbiskup slavi 25. obljetnicu svog biskupskog posvećenja (srebreni jubilej). Tim povodom u konkatedrali sv. Petra na Lokvama će biti svačana misa u 18.00 sati, a nakon nje splitska izvedba oratorija o bl. Alojziju Stepincu. Konkatedrala nam je blizu pa bi bilo lijepo poći na ta događanja i pridružiti se čestitarima našem nadbiskupu.
– Radnim danom mise su u 7.00 i 19.00. U četvrtak je klanjanje pred POS iza večernje mise, na koje vas posebno potičemo. Također vas potičemo na molitvu krunice, posebno kroz ovaj mjesec, a i inače kroz godinu.
– U srijedu (17. lipnja) u 20:30 sati “Hrvatsko nadzemlje” priređuje susret u sjemenišnoj dvorani. Tema susreta je “Ili jesi ili nisi autentičan”. Gost-predavač je vjeroučitelj Marin Miletić. Potičemo mlade da pođu na susret!
– U četvrtak je blagdan sv. Luke Evanđeliste. Kod nas su mise redovito, a blagdan se u Splitu posebno slavi na Kacunaru
– Župni je vjeronauk redovito, po rasporedu koji možete pogledati OVDJE. Upisa na vjeronauk više nema.
– Hvala svima koji su sudjelovali na hodočašću u Zagreb!
– Hvala svima koji su dali svoj prilog za potrebe župe. Vaše financijske pomoći smo uvijek potrebni. Bog vam nagradio!

Mk 10, 17-30; Što imaš, prodaj i idi za mnom
!

Please follow and like us:
error