Župne obavijesti za 25. nedjelju kroz godinu

– Radnim danom mise su u 7.00 i 19.00. U četvrtak je klanjanje pred POS iza večernje mise, na koje vas posebno potičemo.
– Ovaj tjedan je župni vjeronauk i upis na župni vjeronauk:

    – prvopričesnici, ponedjeljak 24. rujna u: 8.00 i 9.00 te u 15.00 i 16.00 sati (u vjeronaučnoj dvorani)
    – krizmanici (2. razred srednje škole), utorak 25. rujna u: 8.00 i 9.00 te 15.00 i 16.00 sati. Krizmanici su dužni iz škole donijeti potvrdu o pohađanju školskog vjeronauka. Tko nije pohađao župni vjeronauk u 1. razredu srednje škole, a želi primiti Krizmu, ove je godine dužan pohađati župni vjeronauk i sa drugim razredom srednje škole.
    – četvrti, peti i šesti razred – ponedjeljak, 10.00 i 14.00 sati
    – sedmi i osmi razred – petak 28. rujna u 09.00 i 15.00 sati
    – prvi razred srednje škole (predkrizmanici): subota 29. rujna u 9.00 sati

– Nadbiskupijsko hodočašće u Zagreb, na grob bl. Alojzija Stepinca, je 13. listopada ove godine. Zainteresirani se mogu javiti u župni ured… Još je ostalo par mjesta u autobusu. Konkretne informacije sljedeću nedjelju!
– 26. rujna počinje nova kampanja 40 dana za život, akcija molive za nerođenu djecu, a protiv pobačaja. Razumijemo da su mnoge trudnice u materijalnoj oskudici, ali ni jedan razlog ne može biti dovoljan za prekinuti nečiji život!
– Hvala svima koji su za života pohodili našeg pokojnog župnika don Pavla Piplicu, koji su za njega molili i pomagali, hvala svima koji su sudjelovali na sprovodu. Bilo vam na blagoslov i spasenje! U našoj ćemo župi za njegovu dušu služiti svetu misu u srijedu u 19.00 sati.
– u subotu 6. listopada u 18.00 sati molitva je i podjela otajstava Vijenca žive krunice. Svi se možete uključiti i dobiti za svoju dnevnu molitvu barem deseticu Gospine krunice.
– daje vam se na znanje da Frane Hrga, sin Vlade i Milene Hrga r. Mišić, mladić nastanjen u Kninu, za svoju ženu misli uzetu Jelenu Šimundža, kći Ivana i Dragice Šimundža, djevojku iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti u našoj crkvi u subotu, 29. rujna. Ovu mladu obitelj oja će biti zasnovana stavljamo u vaše molitve.
Evanđelje:

Mk 9, 30-37; Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj.

Please follow and like us:
error