Don Toniju Šinkoviću

Još od vaše prve mise za ovim oltarom postali smo svjesni da vrijeme neumoljivo curi i da je svakim danom rastanak sve bliži, ipak za to nismo potpuno spremni. Teška srca i puni ponosa želimo vam reći prije svega HVALA.
Hvala za svaku toplu riječ i strpljivost. Hvala vam za hrabrost i stamenost kada smo proživljavali bolest našeg župnika. Hvala vam jer ste imali otvoreno srce za Gospin poziv iz Fatime na štovanje prvih subota, hvala vam na otvorenosti za ispovijed. Uistinu mogu posvjedočiti, i ovom prilikom, kako kada ste uz našu Majčicu ona se pobrine da se ljubav uzvrati.
Sada kada su se nanizala zrnca pješčanog sata života, došao je trenutak za novi poziv, novu odgovornost. Kažu da bi žir bio sretan mora postati hrast, pa tako je Bog pozvao vas novim stazama i drugim ljudima. Koliko god rastanak je tužan toliko izaziva veliku radost jer idete u nove veće izazove, idete za pozivom za koji vas je Bog pripremao do sada.
11 On i »dade« jedne za apostole, druge za proroke, jedne opet za evanđeliste, a druge za pastire i učitelje 12 da opremi svete za djelo služenja, za izgrađivanje Tijela Kristova 13 dok svi ne prispijemo do jedinstva vjere i spoznaje Sina Božjega, do čovjeka savršena, do mjere uzrasta punine Kristove. EF 11-13
Želimo vam obilje Božje blagoslova, snage i otvorenosti srca na poticaje Duha Svetoga, a mi ćemo i dalje imati Vas u svojim molitvama.

Please follow and like us:
error