Župne obavijesti za 9. nedjelju kroz godinu

– Molimo roditelje prvopričesnika i krizmanika da u župnom uredu preuzmu slike i DVD.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (KKC1418.)
– U petak 08.06. je bl. Presvetog Srca Isusova, koji se svečano slavi na Visokoj i Manušu. Na Visokoj svečanu sv. misu u 19:00 sati predvodi nadbiskup M. Barišić, a na Manušu u 18:30 predvodi p. Damir Kočiš, Isusovac iz Bazilike Srca Isusova iz Zagreba. Više informacija možete vidjeti na oglasnoj ploči…
U našoj crkvi na blagdan Srca Isusovog mise su u 8:00 i 19:00 sati.
– U subotu u 9:00 sati pozivamo svu djecu na ispovijed povodom kraja školske godine.
– Sljedeću nedjelju preko sv. mise u 9:00 bit će misa zahvalnica za proteklu školsku godinu.
– U subotu iza večernje mise u našoj crkvi će biti predstavljanje knjige don Antine Žderića- “Oporuka”. O knjizi će govoriti don Ante Mateljan, prof. Ankica Ravlić i don Ante Žderić. Sudjeluje naš veliki Župni zbor. Pozivamo vas na tu misu i predstavljanje.
– U sakristiji crkve i na stoliću za tisak možete uzeti novu knjigu don Ante Žderića “Oporuka”. Cijena je simbolična – 60 kn, kojom pomažete pokriti troškove tiska.

Mk 2, 23 – 3, 6; Sin Čovječji gospodar je i subote.


Please follow and like us:
error