Župne obavjesti za 7. vazmenu nedjelju

– U ponedjeljak (14.05.) je molitveni susret za duhovna zvanja u velikoj kapeli nadbiskupskog sjemeništa s početkom u 20:00 sati. Susret će predvoditi don Danko Kovačević.
– Četvrtkom poslije večernje sv. Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (KKC1418.)
– Kako smo vam već najavljivali, naša nadbiskupija organizator je i domaćin trećeg Nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji 15. i 16. rujna 2018. u Solinu, na kojem se očekuje veći broj obitelji za koje je potrebno organizirati smještaj. Otac nadbiskup moli sve vas koji ste u mogućnosti osigurati smještaj za neke od ovih obitelji koje će doći iz daleka, da nam to prijavite u župni ured do kraja svibnja.
– Ispovjed za prvopričesnike je u subotu u 9 sati, tada će imati priliku uzeti slike i DVD-ove sa svoje Prve Pričesti.
– Slijedeću nedjelju 20. svibnja je blagdan Pedesetnice- Duhova. Na svete mise posebno pozivamo bračne parove jer ćemo na svim misnim slavljima upriličiti obnovu bračnih zavjeta.

    Iv 15, 9-17; Više vas ne zovem slugama, nego prijateljima.

Please follow and like us:
error