Župne obavijesti za 4. Vazmenu nedjelju

– Danas je nedjelja Dobrog Pastira, stoga vas potičemo na molitvu za duhovna zvanja kako za ona postojeća tako i za nova-
– U četvrtak smo otpočeli devetnicu Gospi Fatimskoj a proram možete vidjeti ovdje. Pozivamo vas ovim putem da dođete i povedete svoje prijatelje kako bi se obogatili i duhovno i kulturno. Sva milostinja koja se prikuplja kroz devetnicu je za potrebe naše proslave. Unaprijed od srca zahvaljujemo.
– Na samu svetkovinu Gospe Fatimske sv. Mise su u crkvi u 8:00 i 10:00 sati. A svečana sveta misa je u 19:00 sati na igralištu kod OŠ “Blatine Škrape”. Večernju svečanu sv. Misu predvodi don Hrvoje Dragun. Molimo vas da ponesete svijeće za procesiju s našom Gospom Fatimskom, a nakon procesije je zajednički domjenak za svećenike i vjernike ispred samostana.
– Iz tiska je izašao novi broj župnog časopisa Žir čije predstavljanje je u ponedjeljak poslije večernje sv. Mise, a poslije slijedi koncert. Vašim prilozima pomažete tiskanje časopisa.

Iv 10, 1-10 Ja sam vrata ovcama.


Stoga im Isus ponovno reče: »Zaista, zaista, kažem vam: ja sam vrata ovcama. Svi koji dođoše prije mene, kradljivci su i razbojnici; ali ih ovce ne poslušaše. Ja sam vrata. Kroza me tko uđe, spasit će se: i ulazit će i izlaziti i pašu nalaziti. Kradljivac dolazi samo da ukrade, zakolje i pogubi. Ja dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju.«

Please follow and like us:
error