Župne obavijesti za 4. nedjelju kroz godinu

– Raspored vjeronauka za prvopričesnike i krizmanike možete pogledati ovdje.
-Pozivamo svu djecu da se uključe u aktivnosti kao što ministrantski zbor i dječji zbor. Uključenjem u župne aktivnosti stječu se nova prijateljstva koja često znaju trajati cijeli život, a uz to daje se poseban doprinos liturgijskom slavlju.
Probe dječjeg zbora su subotom u 10:30, a susreti ministranata su subotom u 11:00.
– 2, veljače (četvrtak)je blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnica. Poslije večernje sv, Mise je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom, pozivamo vas da njegujete tu pobožnost.
“Budući da je u oltarskom sakramentu prisutan sam Krist, treba ga častiti poklonstvenim štovanjem. “Pohod presvetom Sakramentu dokaz je zahvalnosti, znak ljubavi i dužnost priznanja Kristu Gospodinu.” (Katekizam katoličke Crkve 1418.)
– 3, veljače je blagdan sv. Blaža biskupa i mučenika stoga će se grličanje vršiti na jutarnjoj i večernjoj sv. Misi. Taj dan je i prvi petak u mjesecu i svi oni koji obnašaju pobožnost Prvih petaka imaju prigodu za ispovijed od 17.00 sati.
– 4, veljače (subota) nastavljamo s pobožnošću Prvih subota na čast Prečistom Srcu Marijinu koju predvode članovi Vijenca žive krunice. Pobožnost počinje s molitvom krunice u 17 sati potom slijedi sv. Misa.
»Blago siromasima duhom:
njihovo je kraljevstvo nebesko!”


Mt 5,1-12a
Radujte se i kličite: velika je plaća vaša na nebesima!

Please follow and like us:
error